2014/02/16

The Things I've Learned About Food Lately

Last few weeks have been very interesting to me in relation to food. Couple weeks ago I tasted frog legs the first time ever. Unfortunately I have no pics, since the restaurant was so "atmospheric" i.e. dark that it was impossible to get a good photo. The legs tasted like... fried frog legs. It was good, but not exceptionally great or interesting. Fun experience anyway. Last weekend we made snails, also a new experience to me. This was closer to exceptionally good. We also had a wine-tasting with only red wines. I haven't really drank red wines before, but I guess now I'm old enough to start understand/appreciate red wines, too. ;)

This weekend the thing I learned was that the salmon kebab can look like this. I had a little different image of kebabs but this version with spelled was better that I expected. Today was the Restaurant Day and this must have been at least sixth time I've participated it as a customer. It's easy to me since I live in the center of the city so the restaurants are always close. We had a little take away burgers and a dessert cinnamon buns and ate them on the way home, 'cause we were in a hurry to watch Olympics. :-) Now, after one and half free days this week, I'm full of energy and ideas for the next weeks renovation at work. I want to do something very different in our shops comparing to the shops in the same industry in Finland. I cannot wait to get to work tomorrow! Hope you have a good week ahead, too!

Viime viikot on olleet jännittäviä syömieni ruokien suhteen. Pari viikkoa sitten pääsin maistamaan ensi kertaa sammakon koipia. Valitettavasti tuosta hienosta hetkestä ei ole yhtäkään kuvaa, koska rafla oli niin "tunnelmallinen" eli pimeä, ettei kuvista tullut yhtään mitään. Sammakon jalat maistuivat... paistetuilta sammakon jaloilta. Hyviä ne oli, mutta ei mitään superdupererikoista. Hauska kokemus i alla fall! Viime viikonloppuna oli sitten etanoiden vuoro. Ne oli jo lähempänä sitä superduperia! Kokkailtiin niitä kavereiden kanssa ja pidettiin samalla tapas-viininmaistajaisiltaa. Tähän mennessä en ole oikein punaviinejä juonut, mutta nyt huomasin löytäväni niistä jotain juomisen arvoista. Ehkä olen vihdoin saavuttanut sen iän, että osaan jo arvostaa punaviininkin makuja. ;)

Tällä viikolla opin puolestaan sen, että lohikebab voi näyttää tältä. Pikkaisen oli erilaiset mielikuvat kebuista tähän mennessä, mutta tätä kyseistä versiota kera speltin voisi syödä uudemmankin kerran. Tänään on taas vietetty Ravintolapäivää, kuten jo monesti aiemminkin. Itsekin olen käynyt täyttämässä kupua näissä kinkereissä varmaan jo ainakin kuusi kertaa. Helppo noihin on osallistua, kun keskustassa asuu, niin ravintolat ovat yleensä ihan kulman takana. Tällä kertaa napattiin mukaan take away burgerit ja jälkkäripullat Tammerin kulmilta ja syötiin kotimatkalla, kun oli muka kiire katsomaan Olympialaisia. Nyt sekä ruoan että yhden ja puolen vapaapäivän voimin oon ihan täpinöissään suunnitellut ensi viikon remonttia liikkeellä. Siitä tulee niiiiiiiiin hieno, toivottavasti jotain ihan muuta kun meidän alalla on totuttu näkemään! Ei millään malttaisi odottaa huomiseen, että pääsee muiden kanssa suunnittelemaan ja valmistelemaan remppaa. Hyvää viikkoa teille kaikille! :-)

Salmon kebab & tulips.

The tulips I bought to home to brighten up my days. They have done their job quite well. Great work tulips!


No comments:

Post a Comment